

## STAR Foundations of Development Course: Sensory Processing, Regulation, and Relationship

11:00 AM	11:30 AM	Introduction and Overview (30 min)
11:30 AM	1:30 PM	Sensory Processing: Overview of Brain, Body and the Nervous
		System (120 min)
1:30 PM	2:00 PM	Introduction to Sensory Processing Disorder (SPD) (30 min)

## **Day 2:**

11:00 AM	12:10 PM	Introduction to Sensory Processing Disorder (SPD) (Cont.)
		(70 min)
12:10 PM	12:40 PM	Ontogenesis (30 min)
12:40 PM	2:00 PM	Neuroplasticity (80 min)

## **Day 3:**

11:00 AM	12:30 PM	Overview of Sensory Processing Disorder and Regulation
		(90 min)
12:30 PM	2:00 PM	Overview of Sensory Processing Disorder and Relationship
		(90 min)

## **Day 4:**

11:00 AM	12:15 PM	Tying it Together: The first year of life (75 min)
12:15 PM	1:30 PM	Clinical Implications (75 min)
1:30 PM	2:00 PM	Q & A; Next steps (30 min)